Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN UTSTÖTTE

Den
utstötte
famlar
ramlar
fryser

Ingen
som
bryr sig

Kämpa
hela
livet
Utfrusen
Udda
Kan
Inte
Vara
Klok

Vem
Bryr
Sig

Jag
Är
Bara
En
Människa

En
Utstött
Människa
Men
Ändå
En
människa

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-01 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj