Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

´GÅTA`

Kvinnan står vid
korset smitt av
tänger, arbetets järn

känner en darrande
skrumpnad hand i sin
frågan viskas ohörd
´ja sir int läsa meir`

med handen stryker
hon korset och viskar tyst
´nä he e ju så bortnött`

handens närhet försvann
minnet skrek i förtvivlan
´vann ligger bånen`
i det förflutna en brandlukt
svävade som ett minne
bland smedernas gravar.

© Bosse 2 mars 2016.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-02 11:12



Bookmark and Share


  Niliboy
Var hälsad broder, mycket fint skaldat!
2016-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten