Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DE KIDNAPPADE HJÄRNORNA

Nån  hjärnforskare   har  påstått  att   man
kan  få  Cancer i hjärnan  av  att  tänka  på
Cancer, och  visst förekommer  detta  feno-
men  av att  människor får  vissa saker  på
hjärnan, som  är  svåra  att  få  bort, och  i
vissa fall  omöjliga, man  kan  jämföra det
med Cancersvulster,som ätit sig in i hjärn-
barken  och övertagit  stora  delar  av  den
tidigare  så  normalt  fungerande  hjärnan,
och man är ju till viss del  det man  tänker,
likasom vad man äter
Det  är  nog  inte  så  hälsosamt  att  alltid
tänka på samma sak hela tiden.
-




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 554 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-02 11:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP