Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN UNG MÄNNISKAS ÅNGER

Smärtan jag känner djupt i mig
Smärtan,skammen och alla lögner
Folk som jag trodde jag bodde med
Var folk som jag älskade
Med hatet,vreden,skrikandet
Retandet och hela galenskapen
Ju mer jag grät,ju mer jag tänkte
Detta var ingen kärlek

Ibland tänker jag,varför ska
Jag vara i denna värld
Om någon sköt mig då undrar
Hur de hade känt sig
Lyckliga,arga och kan låtsades
Att de var ledsna
Smärtan jag känner djupt i mig

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-02 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj