Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN NY DAG NALKAS

EN NY DAG NALKAS

En ny dag nalkas och gryningen målar ljuset
Natten faller ihop som det berömda korthuset
Nattens dagg symboliserar det klara och det sköna
Du klär på dig kärlekens mantel, det är ingen skröna


När du virvlar runt så klappar ditt hjärta för tron
Denna väg du går, i dag är du en huvudperson
Skänk själen ro och låt den få vila under eken
För nu är du med i denna fantastiska leken



Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 296 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-02 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj