Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MOD.

MOD.

När kvällen kommer
När skuggorna växer
Och solen går ner i väster
Då hoppas jag att du
Kanske tänker på dem stunderna

Dessa stunder som ha varit kedjehjulet
Det fodras mod att vara ömsint
Och det fodras mod att överlämna allt

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-03 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj