Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(tack träden)

 

 

 

de pratar inte högt,
egentligen hörs inget alls men meningen viskar sig in
stiger upp på en cell och kliver in
öppnar. utan att knacka

 

 

och de lär varandra
hur man tampas med mig

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av catharina.jerbo VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-03-03 00:13



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
så säger jag
tack
till dig
2016-03-07

  Eva Langrath VIP
Så fint om våra vänner träden.
2016-03-03

  RitaBrunner
Lyssnade på en "trädexpert" på TV häromdagen och han sade att träd är mycket sociala och kommunicerar på sitt egna vis med andra träd, djur och med dig ;)
2016-03-03

  S-E Forslin/same
Endast med varandra talar de högt :-)
2016-03-03
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP