Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mitt fågelbo

Jag är trött men kan inte sova
Jag är lugn men får ingen ro
Tystnaden är nattens gåva
Här i mitt lilla fågelbo

Jag är trött men kan inte sova
Jag är lugn men får ingen ro
Morgonen kommer kan jag lova
Ljuset är min enda tro




Övriga genrer av Je suis
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-03 06:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väldigt vackert...i ett eget rede tryggheten bor
2016-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Je suis