Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte utan dig



Har du tänkt på att jag tänker att du tänker på mig

Har du känt att du känner när jag känner på dig

Jag har sagt det att jag älskar för du sa det till mig.

Att du älskar att jag älskar när jag älskar med dig.









Fri vers av Je suis
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-24 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Je suis