Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vet inte

Jag vet att du vet att jag vet,
det är vår hemlighet.
Men vad du inte vet är att jag förstår
mycket mer än du tror.
Det är min hemlighet.




Övriga genrer av Je suis
Läst 319 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-03 12:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Denna är mycket berörande, så finstämd hemlighet
2016-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Je suis