Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU ÄR MIN ÄLSKADE KVINNA

DU ÄR MIN ÄLSKADE KVINNA

När solen kommer in
lysande upp din kind
Känner jag mig som ett
träd,en fantastisk Lind.

Du är solen i mitt hjärta
Du är det bästa jag kan finna
Du är min älskade kvinna

Bo GRapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 1039 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-03 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj