Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varm Kärlek

Du brinner inuti mig.
Brinn helt och försvin.
Jag känner hur du smälter
jag känner brännlukten.
Jag vill inte släcka dig, du ska bränna klart, du ska försvinna.
Jag går över smärtan men försvinn bara, jag vill inte ha dig
jag behöver inte dig. Försvinn för alltid.
Jag hatar dig så mycket som jag älskar.
Det är bättre om du försvinner.
Jag vill inte ha någonting.
Jag vill vara ensam
Jag vill inte låta någon såra mig igen
Kärleken ... försvinn från mitt liv.




Fri vers (Fri form) av Gwynbleidd
Läst 346 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-03 15:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gwynbleidd