Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människor är okänsliga fittor

Jag sitter själv i en ensamhets dimma
Jag slåss med tankar och känslor
blodig krig.
Är jag enighet, eller är jag som två magneter som stöter bort ifrån varandra i evighet?
Den här kriget är en sorgligt norm som vi alla går genom.
Mer eller mindre.
Acceptera dig själv
Hitta vägen ut från dimman
hitta dig själv
va en enighet.
Hata, älska, gråt, skratta, sprid glädje och sorg.
Va en människa.




Fri vers (Fri form) av Gwynbleidd
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-30 23:30



Bookmark and Share


  Sebastian Linsér
Vackert!
2016-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Gwynbleidd