Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad jag vill det gör jag

Jag vill ju bara vara levande
leva som en medmänniska

Jag borde blivit terapeut
psykolog...

Jag vill läka människor
öppna deras ögon
ge dem något fint

Göra deras liv
mer värt att leva...

Men, hur???

Jag är för gammal
för att gå någon lång utbildning...

Men, jag vet en utbildning som jag klarar
och den ska ju snart börja.

Tills dess får jag härda ut.

Bohemen




Prosa av bohemen VIP
Läst 144 gånger
Publicerad 2016-03-03 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP