Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET FINNS TEXTER SOM BARA SKRIVS I TANKEN

Det finns texter, vars innehåll inte motsvarar
titlarna, vilket  därmed  är  att  betrakta som
falsk marknadsföring.

Det finns texter som kan liknas  vid  ett krani-
um,innehåll saknas.

Det finns texter som saknar huvud och svans,
början och slut.

Det  finns  texter  som  fångar  läsaren  likt ett
spindelnät, där  texten  praktiskt  taget  tar all
energi ur läsaren.

Det finns texter  liknande  tavlor  utan  motiv,
där endast ramen (utkastet) förevisas.

Det  finns  texter  som  bara  skrivits  i  tanken.

Det finns känslor som det inte finns ord till att
beskriva i text.

Det finns texter som höjer och sänker.

Det finns lögnaktiga texter och sanningsenliga.
-




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-03 18:28



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Sen blir det en text om gåtan som blev till en text.....
2016-03-03

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Det blir väl en text av gåtan också.
2016-03-03

  Onomatoprofet VIP
Att text TV fortfarande används är en gåta för mig
2016-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP