Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KOM IHÅG MIG

KOM IHÅG MIG

Kom ihåg mig när jag är borta
Farit till det där tysta landet
Du kan inte längre hålla mig i handen
Kom bara ihåg mig
som när våren kom och vitsipporna
slog ut
När träden viskar mitt namn
När det fattas en stol vid bordet

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-03 20:55



Bookmark and Share


  DominiQueen
På så ödesmättat vackert...
Viktigt att värdesätta och inte ta sin käresta för given..
2016-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj