Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SÅ HÅLL OM DIN KÄRASTE

SÅ HÅLL OM DIN KÄRASTE


Kom du ihåg vad vi sa
Att vi aldrig skulle skiljas
Vi skulle alltid vara här
Och se när bäckarna börjar
Att porla
När vi håller om varandra
Blev det paradiset på jorden
Det som var så fint och ljust
Kan verkligen mörkna och bli
Svart
Så håll om din kära
För livet är så skört

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-03 20:57



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Dina ord är så äkta och sanna!
2016-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj