Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KYSS MIG IGEN



KYSS MIG IGEN

Kyss mig igen,
min älskade

Som vi kysstes
Innan
Innan du blev

Skönhets
Drottningen

Och jag
Romeo
Kyss mig igen

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-04 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj