Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VAR DET EN ILLUSION

VAR DET EN ILLUSION


Jag såg ett leende
på dina läppar
Dina sprudlande
ögon
Detta gav du mig
denna kväll

Nu undrar jag
Vart tog du vägen
Nu undrar jag
Var det en illusion

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 308 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-04 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj