Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visst gör poeter.se att sinnena öppnas

En novis
tanke
Visst
är poeter.se
väldigt
kreativt
dikter
man
får läsa
som
gör
sinnet
mer öppet

Det är
härligt
att möta
människor
som älskar
dikter

En riktig
omgång
för både
hjärta och
själ

Bo Grapenslog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 316 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-04 00:18



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag har träffat en del av poeterna som skriver här och det har varit mycket angenäma upplevelser.
2016-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj