Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HJÄRNORNAS KAMP

Skillnaderna  på  den   naturliga  och  onaturliga
hjärnan, är fördelade  på  lilla och stora hjärnan,
vars  empati för varandras  cerebrationer är indi-
viduellt.

Motsatsen  i  den   civiliserade  och  ociviliserade
hjärnan  är  den  kamp   vilken  alltid  pågått  om
herraväldet  över ens egna jag, där  inte alltid för-
ståndet  segrar, där det som är naturligt är norm-
alt och det onaturliga onormalt.

Störningarna och obalansen  uppstår därmed en-
bart  på  grund  av onormal  aktivitet i ena  hjärn-
halvan,som utlösts av den onaturliga civilisering-
en av dess del.

Om man jämför det som sker med regnskogarna,
och vad som händer med osonlagret, förstår man
vilken  skada som  uppstår, likheterna är slående,
den  självförsörjande  hjärnans kreativa cerebrati-
on  dör i brist  på  naturligt  syre, för  den  alltmer
onaturliga aktiviteten,vilken kväver den naturliga
cerebrationen.

Den  nu i respirator  vårdande  hjärnan  vars  livs-
uppehållande, utgörs  av konstgjord andning i en
artificiellt programmerad cerebration,upphör där-
med genererande cerebrationer, således  kan den
betraktas  som vetenskapligt död.
-




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 522 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-04 01:17



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
I detta tidevarv är det normalt betteckna det onaturliga som normalt.
2016-10-18

    tragedin
legalisera mord och ignorera töntar som titulerar saker som onormalt
2016-03-27

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Somliga brukar gå omkring med den i en Ica-kasse.
2016-03-10

  Roger Karlsson
skulle vara skönt att kunna ta av sig hjärnan som en hatt o vila en stund
2016-03-05

  gunnnar nylund VIP
Framtiden kommer förmodligen att
befolkas av hjärndöda zombier.
Kanske det inrättas hjärntvätts-
automater på våra köpcenter.... fast vi
är nog redan så hjärntvättade man kan
bli.
2016-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP