Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU ÄR HELA VÄRLDEN FÖR MIG

DU ÄR HELA VÄRLDEN FÖR MIG


All tid vi har tillbringart
tillsammans
Du betyder så mycket för mig
Du är min bästa vän

Mitt liv och min dröm
Du är hela världen för mig
Du är min själ,min hjärta
Mitt allt


Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-04 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj