Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DÄR ÄNGLARNA DANSAR

DÄR ÄNGLARNA DANSAR

Himmelen är underbar
Där änglarna dansar och leker
De skrattar av lycka
Det blir deras musik

Glädje fyller molnen
Där änglarna strövar omkring
Alla älskar varandra
Ingen känner sig ensam

Himmelen är mystisk,magisk
Och mycket vacker också
Där änglar gamla som unga
Vakar just över dig

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 299 gånger
Publicerad 2016-03-04 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj