Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken och dödens förmåga att fängsla

Kärleken,

en illusion

av en verklighet.

Önskad,

och föraktad.


Ännu en dag.

Ytterligare ett steg.

Närmare en,

slutgiltig död.


Kärleken.

Döden.

Efterlängtad,

och föraktad.

Rädsla för det okända,

men ack så fängslande.




Fri vers av Midnight
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-04 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Midnight
Midnight