Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIVET ÄR SOM ETT KÖRKORTSPROV


LIVET ÄR SOM ETT KÖRKORTSPROV


Livet är som en berg och dalbana
Vänliga leende men också som en
tunnelbana

Många goda saker men en del
Mindre goda
Lyckliga känslor andra gråtfärdiga
Inte fullgjorda

Livet kan vara en resa med en dilligens
mycket skakig man sätts på prov
Det är upp till dig om detta ska bli
lyckligt ditt körkortsprov

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 294 gånger
Publicerad 2016-03-04 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj