Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VI BEGRAVDE VÅR KATT MISTY


VI BEGRAVDE VÅR KATT MISTY

Vi begravde vår älskade
Katt,Misty
Hon hade varit hos oss
i 15 år.

Tänk så mycket kärlek
hon gav ett sådant litet djur
Vi har begravt henne
på tomten i vår stuga
Vila i frid Misty

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 275 gånger
Publicerad 2016-03-04 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj