Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillastående gång

Jag är humörsvängande
en pendel med kraftiga tag
Jämvikt - vad är det?

Idag fanns det rörelsenergi i överflöd
i mitt oroliga inre.

Stillastående gick jag en timme
och när jag var framme
så var jag hemma igen.




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-04 23:39



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
gillar denna väldigt mycket, särskilt första stycket. :) bravo
2016-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP