Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FINNS DET EN MOTORVÄG TILL HIMMELEN?



Vägen till himmelen är kantad
av människor som inte kan ta
båten över älven med sin tro

Då gäller det att kunna
övertyga dem
Om att det finns denna
kärleksfulla bro



Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 261 gånger
Publicerad 2016-03-05 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj