Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hinner inte med

Tiden den går
snarare springer
i vansinnigt tempo
- hinner inte med

Hjärtat som slår
snarare voltar
i stressens tempo
- hinner inte med

Livet som levs
snarare hetsas
i hamsterhjulet
- hinner inte med

... varför njuter vi inte...

- egentligen -




Fri vers av AjBi
Läst 288 gånger
Publicerad 2016-03-05 01:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi