Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kom och försvann

Du kom
du log
du levde

Du fanns
du skrattade
du andades

Du dog
du försvann
du lämnade...

... ett tomrum...
... du är oerhört saknad




Fri vers av AjBi
Läst 370 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-05 01:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi