Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad har jag gjort ?!


Alla --> mot mig !?



Att inte få älska, mer, -
- å inte kunna glömma!

Bli behandlad, bemött - som en Idiot, -
å förväntas ha stupida tankar!!!

De vill utplåna ALL sexualitet i
min kropp å Själ! Fruktansvärt!

Det är en dyrbar känsla man får för
sällan, ibland! Helt utan, blir värre!

Vet inte vad jag gjort för å få Alla
på mig, - så dannt -- -- och emot mig!!

Redan, i 4:an blev jag mobbad av hela
klassen! Kan Någon förklara -- VARFÖR??!!

.... Fast, -- det finns, nog, Vänner, med !
I annat fall, hade jag inte levat, längre!....






Fri vers av Marianne Räf
Läst 267 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-03-05 07:15



Bookmark and Share


  bumerang
Starkt modigt naket.
2016-03-07

  överlevaren VIP
Smärtande ord om utanförskap!
2016-03-05

  louisegirl
Gör ont att läsa dina ord <3
Vissa människor är hemska, gläds åt dina ärliga vänner...
Bra diktat!
2016-03-05

  Marita Ohlquist VIP
Naket och avskalat om det som är och det som har varit!
Underbart med vänner som gör det lättare att leva.
2016-03-05

    ej medlem längre
Kärleken i vänskapen betyder mycket. Hjälper oss att härda ut när svårigheterna hopas.
2016-03-05

    ej medlem längre
Sorgligt och vemodigt...
Önskar man kunde ha en förklaring...kanske mycket beror på avund och ondska?...
Visst finns det också vänner annars skulle världen vara outhärdlig att leva i!
2016-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf