Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förgiftat blod porlar i dina ådror

Förgiftat blod,
porlandes i dina ådror.
Min skapare,
hur du har ställt till det.

Drabbad av egoismen själv,
antagandet om din överlägsenhet,
odödlighet.

Rädd för en rädsla,
nu huserar den i din egen kropp.
Bli inte överraskad,
om döden kommer inifrån.




Fri vers av Midnight
Läst 360 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-05 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Midnight
Midnight