Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INGEN ÅNGEST, INGA TÅRAR

INGEN ÅNGEST, INGA TÅRAR

Låt hoppet klä på sig modet och trons tappra spira
För den är lika vacker som min älskade Elvira
Ljut ett fundament av ärlighet och glädje i ditt hjärta
Lyft upp det som är sanning låt ingen det nedsvärta

Oförsonligheten låt oss alla ta hand om denna böld
Låt kärleken komma fram med sin härliga sköld
Utan din tro är att låta vingarna föra upp din själ
Gläd dig du människa och låt dig invaggas, inga svepskäl

Dessa gator av guld, när solen få lysa över allt gott
Där skjuter kärleken med älskvärdhetens skott
Ingen ångest, inga tårar utan här skimrar juvelen
Ett land där tron har fått växa till den här himmelen

Sträck ut din hand och känn att du bärs upp av salighet
Ett under av glädje och värme detta ljuvliga paket
När stjärnorna tänds och når ut med sina ljus
I mitt hjärtas vrå, odlar man känslor i detta växthus


Bo GRapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 308 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-05 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj