Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

149 dagar till din grav

149 dagar till din grav, mina tankar förs till dig.
Ensam i natten, någonstans mellan ett mentalsjukhus och kyrkogård.
En vilsen själ vandrandes i korridoren.
Beräknar min närhet till dig, 149 dagar kvar till din grav.
Vilken närhet att få närmas, briljans och kamp sammanflätat i ett.
Ty, du inte var en martyr eller offer, enbart före din tid.

149 dagar kvar till din grav, varför så mycket känslor kring dig?
Berör något djupt, igenkänning i orden och motstridigheten.
Drömmen och avundsjukan kring din förmåga, vänligen sänd mig en del av den.
Kan en känna din närvaro?
Vilken absurd idé, varför hon, närvarandes vid mig?

149 dagar kvar till din grav, ensam under jord dina kvarlevor är.
53 år under jord.
Tiden var inne, men ändå för ung.
Döden, livets enda utväg.

149 dagar kvar till din grav.
Det brast i min ensamhet,
Ångest och melankoli,
Några försök till tårar.
Ack, din grav, alltför känslosam.




Prosa av Midnight
Läst 530 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-03-06 02:38



Bookmark and Share


  K.S. Sollenhag VIP
The Golden Lotus
2017-01-15

  Murrey
Jag blir tagen av ditt sätt att skriva....det berörde mej helt klart, jag kände att jag blev lite rädd men känner samtidigt att verkligenhetens handlingar finns och dess ord, som både gör känslan av avskräckande och intressant.
Tack <3
2017-01-08

  Solstrale VIP
Stor tumme upp!
2016-03-11

  Henning Hson
Tummen upp!
2016-03-08

    Bergenskristall
Får en stark känsla av mörker och längtan.
2016-03-06

    ej medlem längre
Stark text.
2016-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Midnight
Midnight