Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STJÄRNFALL


STJÄRNFALL

Gnistrande,så lysande och så ljus
som ett streck över himmelen
Ska jag önska eller inte
men för evigt ser jag dig som juevlen

Med tusen önskningar till dig min kära
hoppas jag att de slår in så där jordnära
Önskar att solen går upp varje dag
att molnen blåser undan i ett andetag

Träden ska växa sig stora
fågelungarna ska vi inte förlora
Jag önskar hopp och fred och kärlek i massor
Ööskar till dig detta stjärnfall och inga
Arbetslöshetskassor
Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 230 gånger
Publicerad 2016-03-06 16:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj