Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppas man får en vår till innan det är farväl

Hoppas man får en vår till innan det är farväl


När jag såg fåglarna flyga i ett V-tecken
Kändes det som en seger snart åker vinterdäcken
Tänk vad vi har längtat till denna vår
Nu behöver vi snart inte se dessa skidspår

När snart vitsopporna står där och bugar så sött
Känner man lite att livet blir pånyttfött
Våren ett tecken på ungdomens dagar i livet
Men ändå får man vara med och leka vad är alternativet

Ett liv går väldigt fort och tiden kan ingen stoppa
Därför är det så skönt när detg börjar takdroppa
Trädens sav stiger man blir glag i hjärta och själ
Hoppas man får en vår till innan det är farväl

Bo Grapewnskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-06 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj