Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uttråkad, hungrig!


Minsta Gemensamma Nämnare!


Söta drömmar -- -- --

Om, du var i mig, ändå, -
istället för -- i henne!

Trött på å se på era
fnissande 'fuckar' !
Känns i min mage, att
det är mig ni hånler åt!
Er minsta gemensamma nämnare!

Jag serveras: hunger
å medicinabstinens;-
gräddtårtorna smälter i
ERA välfyllda tarmar !

Jag vill ha killen, -
- men bingen har fullt upp
med att pressa in sig i
å pumpa hennes 'Cutta' !
Mitt lidande 'brassar på'
i den försmädliga Glädje,
som omger deras Akt,-
- från Eslöv till Världens
Ände, - i Knatona !!

Hör, hur hela Systemet
hejar å stampar takten !

Hungern är, nu, värre - än
Orgasm-Abstinensen ! Men,
dessa 2 går hand i hand, -
i menligt Syfte, att ^^^^
svälta ut 'räfvens' kropp å Själ!

Ett par, - 3-4 stycken ~~~~~
körsbärslikörschokladpraliner
skulle göra min Dag !!!!!!!!!





Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 176 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-03-06 16:23



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Multipel abstinens -
sådant känns!
2016-03-07

  ULJO
Längtan efter kärlek på ett humoristiskt sätt, bra
2016-03-07

  överlevaren VIP
Beska ord om utsvultna hungerkänslor på både mat och lust!
2016-03-06

    ej medlem längre
Jobbig situation och till på köpet hungrig! Hoppas det löser sig snart...
2016-03-06

    ej medlem längre
Humoristiskt tar du ut svängarna i din längtan efter närhet. Det finns ingen bra ersättning för det men körsbärslikörchokladpraliner är väl det närmaste man kan komma...
2016-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf