Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Denna kväll

Denna kväll
kom jag in i
gemenskapen igen.
Och där
ska jag stanna.

Vi är tillsammans här.
Vi är inte separerade
från varandra
eller skapelsen.

Vi är ett nätverk
över hela stan
och det är
helt underbart

Jag är tacksam över
att få vara en del
av det nätverket.

Bohemen




Fri vers av bohemen VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-06 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP