Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MIN STÖRSTA FRUKTAN

MIN STÖRSTA FRUKTAN

Hon tittade på mig med tårfyllda ögon
Sa: Nu är det slut
Gick sedan sin väg
Det fanns inget jag kunde göra

Min fruktan växer för varje natt
Jag ber att hon ska vara här
Att tänka att hon inte kommer tillbaka
Det är min största fruktan

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-06 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj