Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Katten

Katten tittar genom fönstret

regnet faller ner i tunna droppar

mitt på den tomma gatan

står en gammal man

med hatten på sned

och funderar

på djuret som sitter ensam

Vad händer om han inte kommer tillbaka?




Fri vers av Minona
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-06 23:22



Bookmark and Share


  Knoparemoj
Hej,

Jag älskar katter och detta var bra.
Kan vara jag den gamle mannen med hatten på sne

Ha det gott
Bosse
2016-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona