Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bergen bakom molnet

berget bakom molnet

ett blå paraply

tjälen är borta

marken blir våt

det är vår




Fri vers av Minona
Läst 250 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-05-28 12:58



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Atmosfärisk årstidskildring.
2019-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona