Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rötterna ovan jorden

Rötterna ovan jorden
full med myror

Röd himmel
med stora fladdermöss

En ensam ryggsäck
ligger på marken
med datorn och skorna utanför

Ensamheten har ingen logik




Fri vers (Fri form) av Minona
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-08-03 13:24



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Det är påtagliga bilder som förmedlas i raderna. En känsla av något öde, något som är någon annan stans. Starkt.
2020-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona