Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan din kärlek, skulle jag dö.

Utan din kärlek, skulle jag dö.


En kväll skulle en man och en kvinna köra hem när de hade varit på bio. Mannen kände i atmosfären att det var något fel, för det var en smärtsam tystnad mellan dem den här kvällen. Kvinnan sa till mannen att han skulle sakta ner och stanna lite. Hon ville prata med honom. Hon sa till mannen att hennes känslor hade förändrats och hon ville gå vidare i livet.

En otrolig tystnad spred sig och en tår rann nerför mannens kind när han gav henne en lapp. Precis då kom en full förare och körde rakt in i förarplatsen som dödade mannen.
Mirakulöst så överlevde kvinnan. Hon kom ihåg lappen och tog fram den och läste vad där stod.
Utan din kärlek, skulle jag dö

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-07 11:11



Bookmark and Share


  DominiQueen
Starkt.. Verkligen en stark saga om ödesmättad kärlek, lite Oscar Wilde känsla.
Bravo!!!
2016-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj