Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har lärt mig kärlekens frihet

Du har lärt mig kärlekens frihet

Du har lärt mig
kärlekens frihet

Gett mig ett skäl att
leva vidare

I mitt hjärta finns
en himmelsk plan

Att du älskar mig
som jag är.

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 182 gånger
Publicerad 2016-03-07 11:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj