Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleks mynten

Du är borta och jag har lärt mig
Bara drömmar om en är självtortyr
Kanske därför flera gånger om dagen
Jag kör självterapi, genom att hata dig

Men det vet du så som mig och alla andra
Hat och kärlek är två sidor av samma mynt!




Fri vers av Endless Love MS
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-07 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS