Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN EVINNERLIG KÄRLEK

EN EVINNERLIG KÄRLEK


Genom livet är vi lyckliga att
Vi har upplevt åtminstone
En evinnerlig kärlek

Men det här livet är inte för alla
Bara en del är lyckliga
De har fått gåvan av kärlek
Och de omfamnar den

Mr Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-07 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj