Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kväll i Sverige

Jaha, här är vi i snömodden...
det slaskar och vi får kämpa på
i denna vintermånad mars

Nu har jag kommit
till ett tillstånd
då jag nästan inte förmår
gå några steg ensam längre.

Jag ska ta bussen nu.
Pratar med folket vid busshållplatsen.

Imorgon blir det Hallmans bokhandel
och "Backen", min keramikateljé

Gustav sjunger för sig själv
Han diskar och jag klappar honom på ryggen
Säger: Det är bra att du sköter dig!

Men imorgon kväll ska jag ju
till min teatergrupp
tack och lov!

Tag allt som det kommer...
Jag ska inte brytas ner...

Den unga flickan som kom hit
hon var så söt.
Jag vill se medmänniskan
och förbli mänsklig...

Bara vara enkel människa...
Det är inte svårt...

Jag lär mig av alla...

Ingen människa är så obetydlig
att du inte kan lära dig något av henne!

Nu - till yogamattan...

The Bohemian





Prosa av bohemen VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-07 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP