Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting går upp mot att hålla din hand

Ingenting går upp mot att hålla din hand

Vi låg under ekens stora och mäktiga blad
Du verkade så innerligt ljuv och glad
Tänk att just jag kunde nå fram till ditt hjärta
Men kämpadet var otrolig med denna smärta

Vi tittade upp mot himmelens blåa band
Ingenting går upp mot att hålla din hand
För allt går bara runt när jag tittar upp mot skyn
Allt var förtrollat där borta vid detta skogsbryn

Ligg kvar och njut av vad naturen ger oss
För vi vet inte när klockans klämtar och slåss
I dag vet vi att vi älskar varandra så högt
Att dagen behöver inte ta slut så där osökt

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-07 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj