Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du lämnade mig en sommnatt

Du lämnade mig en sommnatt


Du lämnade mig en sommnatt
ljuset hade precis lagt sig
Man kunde höra grodorna
Denna ljusa sommarnatt blev ovanlig
För jag kunde se dig springa över
Ängarna

Träden liksom bugade för dig
När de hörde ditt skratt
Ett skratt kanske av befrielse
Men tillbaka blicken så något annat

Gryningen kom och allt var lugnare
Solen steg sedan och värmde min frusna
själ
För denna dag är nu och alla
möjligheter finns

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-07 21:14



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Sista versen en riktig höjdare.
2016-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj