Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN VILDA JAKTEN PÅ LYCKAN

MITT BLOMSTERHJÄRTA



Den vilda jakten på lyckan, kommer vi någonsin fram
Man känner sig liten i dessa dagar av ett rymdprogram
Är det där ute vi ska leta efter den försvunna skatten
En viktigare detalj skulle vara rent vatten åt alla i debatten

Du kan inte söka lyckan där du tror du att den finns
Är det den vita springaren vars ryttare är en prins
Men lycka kan vara mycket nära, det är bara att leta
Kanske är lyckan där du finner den, visdomsord från
Faster Greta

När är vi lyckligast är det när vi har fickorna fulla med klöver
Eller kan det vara så att vara älskad , är det, det vi behöver
Idag är det faktiskt så att vi kan bli styrda av ett teveprogram
Men vi glömmer lätt, det fundamentala i livet, att vara tacksam

Och när du tittar dig omkring kanske du saknar en famn
För kärleken har just gett sig iväg, hon flyger ifrån Köpenhamn
Vad betyder då pengar och annat när hjärtat känner denna smärta
Det gjorde ont det du planterade min vän, mitt blomsterhjärta




Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-07 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj